lauantai 22. tammikuuta 2011

Ompelua.

Eilen oli oikein ompelupäivä:) Kivaa!
Kaivoin oman koneen ja äidiltä saadun saumurin esille. Ompelin vieraspatjoille pussin vanhoista lakanoista ja pöytäliinasta. Varastoon kun ei kehtaa ihan paljaaltaan viedä.
Sopivan aivotonta ompelua tuollainen. Ei tarvitse olla niin tarkkana ja mittaamassa. Hassua kyllä kaikki silmä ja mutu-tuntumalla katsotut mitat sattuivat juuri kohdalleen :) Ehkä se johtuu siitä, ettei yritä liikaa. Saumurin kanssa meinasi välillä kyllä palaa pinna. Ohjekirjan kanssa laittelin lankoja ja yritin säätää kireyksiä. Ehkä sekin vanha ja kireä saumurirouva minulle vielä antautuu, kohan vähän tutustutaan. :)



Sitten hurauttelin muutaman hedelmä- ja vihannespussin kauppareissuja varten. Niistä tulikin ihan pirteitä. Pääsivät jo tänään käyttöön, eikä ABC:n myyjäkään niitä yhtään onneksi ihmetellyt.

Joku voisi sanoa, että eihän tuosta nyt kamalasti luontoa säästy. Noh, minusta joka tapauksessa hevi-pussit ja varsinkin  ne pienet pussit, joita saa kaupasta ostaessa vaikkapa meikkejä tai muuta pientä, ovat aivan turhaa hukkaa. Menevät kotona suoraan roskiin. Yleensä pyydänkin kaupassa tuotteet ilman pussia, jos vain omaan kassiin mahtuu.

Illalla vielä piirtelin kaavoja Tildan talossa- kirjasta euroviisuja katsellessani. Muutama meikkilaukku saisi vielä valmistua. :)

Hyvää viikonloppua ihmiset! Taidan mennä Lauran innoittamana tekemään aurinkoisen smoothien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti