sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kesäpäivien puuhailua

Perjantaina kävimme katsomassa Suomen suven avausta. Loistava ilma ja hyvä tunnelma! Illalla Paistoimme kasan lettuja ja tuhosimme ne hetkessä ystäviemme avustuksella. Kesä  ja ystävät <3

Perjantaina ostin myös nämä. Punaisen ale-tarjottimen Tiimarista ja puunvärisen setin paikallisesta askarteluliikkeestä. Tarkoituksena oli päästä vihdoin tekemään mosaiikkitöitä! 

Tarvittavat työkalut. Huomaatte, ettei ihan tosiharrastajan tarvikkeista ole kyse :D En halunnut hankkia kalliita pihtejä tai materiaaleja. Käytin rahaa ainoastaan tuohon liimaan, jolla liimataan palat paikalleen ja itse tuunattaviin esineisiin. Suojaliinana toimi jätesäkki ja pilkkomisen hoiti vasara. Hakkasin laattoja ja astioita muovipussin sisässä, jossa hakattava esine oli lehden välissä. Näin säästyin lasinsirujen juotumiselta jalkapohjiin. Suojakäsineet ovat ehdottomat, koska lasin reunat ovat todella petollisia. Aika monta paria niitä kuluikin! Kuvasta puuttuvat vielä kärpäsaurinkolasit, jotka toimivat tehokkaasti silmien suojana. :) Niin ja tietysti itse laasti! Sen sain isältä. Vanhaa uuninsaumauslaastia vuodelta 1994 :D

Ajan saatossa on kertynyt askartelupussiin kaikenlaista keramiikkaa mosaiikkitöitä varten. Särkyneitä astioita ja yli jääneitä kylpyhuoneenlaattoja. 

Viikonloppuna olen sitten äheltänyt näiden parissa. Nyt ne ovat siinä vaiheessa, että laastin on kuivuttava yön yli. Jos huomenna jää aikaa, niin vielä hiukan puhdistan ja maalaan näkyviin jääneet puuosat. Kuvia myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti