perjantai 25. helmikuuta 2011

vahinkokortti

Viime vikonloppuna järjestelin askartelupöytääni. Huomasin, että erääseen korttipohjaan oli joutunut klöntti glitteriä. Heti rupesin miettimään miten sen voisi peittää kukalla tai kuvalla. Päädyin kuitenkin leikkaamaan palan pois. Ja kappas innostuin tekemään koko kortin valmiiksi. :) Sen verran opin tässä projektissa, etten enää koskaan kiinnitä nauhoja glossyllä.


Niin haipakkaa on taas ollut, etten ole kerennyt tänne lisäämään sitä aiemmin. Nyt olen kipeänä sohvan nurkassa murjottamassa. Kerkeää taas päivittää. Onneksi telkkarista tulee edes naisten mäkihyppyä.

3 kommenttia:

  1. kaunis vahinkokortti :) Saako udella että mikset kiinnitä nauhaa glossyllä?? Mä ostin sen juuri ja olis kiva tietää jos ei kannata johonkin käyttää.. Ja missä tässä kortissa on se leikattu kohta? ;)
    Toivottavasti olet jo parantunut :)

    VastaaPoista
  2. Se leikattu pala on päällimäisessä korttipahvissa tuo oikea reuna. Nauha on siis kiinnitetty ikäänkuin sisäsivulle joka jää näkyviin.
    Tuo glossyllä kiinnitettu nauha oli niin huokoista, että aine tuli läpi ja värjäsi kuivuessaan nauhaan tummempia läikkiä. Sen voi nähdä paremmin jos klikkaa kuvan suuremmaksi. Muuten kyllä on toiminut hyvin kiinnittämisessä. Nuo koukerot ja kukan keskustan olen päällystänyt glossyllä. Ennen minulla oli toisen merkkistä koholakkaa ja kyllä huomasi eron kun glossyä ostin! Pysyy paremmin paikallaan ja ei valu tai lässähdä niin helposti.
    Kiitos kysymykstä Elina. Tule vierailulle myös sinun blogiisi! :)

    VastaaPoista
  3. no ei se kauheasti näy!! Kiva idea tuokin miten oot laittanu tuon onnea-tekstin ja nauhan :)Ja kiitos kun viitsit vastata :DD

    VastaaPoista