torstai 7. lokakuuta 2010

Siivouspäivä

Meidän olkkari

Tältä siis näyttää tällä hetkellä meidän olkkarissa. Joskus ihmettelen miten mieheni jaksaa minun siprustuksiani :D Joensuun Koukussa kortteihin -tapahtuman jälkeen innostuin taas levittelemään askartelutavarani. Nyt on kuitenkin viikonlopuksi vieraita tulossa, joten ihanuudet saavat mennä takaisin laatikkoon odottamaan seuraavaa sopivaa hetkeä. :)

Villakeiju oli myymässä Joensuun tapahtumassa kaikkea ihanaa.

3 kommenttia:

  1. No toi lattiahan näyttää ihan kun meillä ennen ruokapöytä... =D Ja meillä mies kesti aika pitkään sitä ettei päässy siihen syömään kunnes yksi päivä ilmotti hankkineensa mulle kauan kaivatun klaffipiirongin synttärilahjaksi jotta tulisi edes jokun järjestys ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä tuntuu näyttävän vähän joka paikka tuolta miltä sun lattia. :) Yleensä sohvapöytä ja oma työpöytäni makkarissa on askartelutarvikkeitten peitossa. Välistä myös ruokapöytäkin. Siitä olen aika ajoin saanut kuulla mieheltäni, mutta saahan mullakin harrastuksia olla niin kuin sillä esim. metsästys. Tosin ne eläimet ei onneksi kokonaisena sisälle saakka tule :)

    VastaaPoista
  3. Meilläkin mies harrastaa metsästystä. Ja kyllä hänelläkin sitä erästysroipetta (ei siis eläimiä vain varusteita :D) välillä löytyy vastapainoksi levällään :)

    VastaaPoista